V tem udobnem apartmaju je možna nastanitev do 8 oseb v 3 spalnicah – v prvi je zakonska postelja z otroško posteljico, v drugi sta dve enojni postelji za otroke ter v tretji zakonska postelja in kavč. Vsi trije prostori so stilsko okrašeni, da ustvarijo mirno in prefinjeno atmosfero, popolno za počitek in regeneracijo po napornem dnevu odkrivanja osupljive narave in neskončnih dogodivščin, kot so pohajkovanje, sprehodi, gorski izleti, kolesarjenje ter plezanje po naravni plezalni steni.

Bleščeče čista kopalnica odseva tako eleganten kot tudi moderen pridih z vgradnim tušem, z masažno kadjo, kjer lahko sprostite dušo in telo, ter s premišljeno opremo za vaše največje udobje. Ločeno stranišče nima tuša. V primeru službenih obveznosti ali načrtovanja najboljšega od vašega dopusta vam je na voljo neprekinjena internetna povezava. Naslonite se nazaj in se sprostite na udobnem kavču pred televizijo v dnevni sobi ali pa si pripravite vašo najljubšo jed v popolnoma opremljeni kuhinji in jo s svojimi ljubljenimi pojejte za prečudovito jedilno mizo ter se ob njej skupaj nasmejte. Prav tako si lahko privoščite jedi z žara na vrtu – medtem ko boste pekli, pa bodo vaši otroci uživali na igrišču, kjer boste lahko vi z enim očesom pazili nanje. Občudovanja vredna tradicionalna stara hiša s posestjo z nepokritimi lesenimi tramovi in tipičnimi detajli. Bodite aktivni in vzemite kotalke ali kolo ter odkrijte najboljše, kar vam narava ponuja. Tukaj je možnosti neskončno in dobro preživet čas je čas, ki si ga je vredno za vedno zapomniti.

Ne zamuditi priložnosti za uživanje kakovosti in udobja te alpske oaze, ki ponuja sprostitev in zabavo za celo družino. Apartmaji Jakovc imajo vso opremo za fantastično bivanje in odlično lokacijo, ki vas bo prepričala, da bo ta dopust nič manj kot le najboljši!